Uitblinken

“Werken in ateliers met vakspecialisten; dat is vanuit passie betekenisvol leren”!
Ieder kind is uniek en daarom kijken we steeds naar wat uw kind nodig heeft om zich te blijven ontwikkelen. Op Sterrenschool Zevenaar werken we met vakleerkrachten voor rekenen, taal en lezen. Dit zijn leerkrachten die een academische of HBO+ opleiding volgen of hebben afgerond voor de specialisatie. Deze expertise biedt ons de mogelijkheid om leerlingen met een specifieke hulpvraag veelal intern te beantwoorden. Daarnaast kennen zij de juiste kanalen en nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied.
Op Sterrenschool Zevenaar noemen wij de lokalen “ateliers”. Elk vakgebied heeft zijn eigen atelier met materialen waar kinderen onderwijs krijgen. Leren door ontdekken en ervaren geeft de mogelijkheid om in te spelen op de leerstijl van ieder kind.
Met alle kennis, vaardigheden en passie van leerkrachten bereiden wij de kinderen voor op de toekomst.
 
Op Sterrenschool Zevenaar noemen wij de lokalen “ateliers”.
Elke unit heeft een vast atelier waar de kinderen grotendeels van de dag doorbrengen.
Er zijn ateliers voor rekenen, taal en lezen. Ook is er een startateliers en een doe- en ontdek-atelier voor de jongste kinderen.
In een atelier ervaar je, leer je, doe je, onderneem je, luister je, lever jij een bijdrage en mag je fouten maken. De ateliers zijn ingericht met allerlei materialen en methodieken van het vakgebied. Ze hebben elk een eigen kleur.