Partnership

met ouders

We betrekken u graag bij ons onderwijs. Zo bent u twee keer per jaar welkom tijdens onze ‘open ateliers’. ¬†Open ateliers zijn lessen die u kunt bijwonen. Wij hechten er veel waarde aan om u te laten zien en ervaren hoe wij lesgeven, hoe wij werken in de ateliers en hoe wij de betrokkenheid tijdens de instructies en verwerking van kinderen stimuleren. Onze ervaring is dat kinderen het geweldig vinden als u een les bijwoont!

Ook nodigen wij u van harte uit bij de verschillende activiteiten die wij door het jaar heen aanbieden, zoals koken, uitjes of de Stermiddagen. Samen zorgen we voor ‘de kers op de taart’ en dragen we bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

Oudervereniging
Sterrenschool Zevenaar

Sterrenschool Zevenaar heeft een actieve Oudervereniging! Ook u kunt lid worden van Oudervereniging Sterrenschool Zevenaar. Benieuwd naar wat zij voor de school betekenen?

Oudervereniging Zevenaar

 

Social Schools

Via Social Schools 3.0 wordt u op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in de school en in de klas. Social Schools 3.0 is ons online communicatieplatform tussen ouders en school. Hierop is ook onze agenda te vinden met alle activiteiten die door het jaar heen plaatsvinden. Zo kunt u zich bijvoorbeeld opgeven voor onze koffieochtenden; een externe spreker neemt u als ouder mee in een actueel thema bijvoorbeeld systemisch werken of mediawijsheid bij kinderen. Of kunt u aangeven dat u wilt helpen bij de Stermiddagen.